Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017


«Η Ζωή είναι ένας Αγώνας, γίνε πρωταθλητής»
Αθλητική Ακαδημία Π. Μπούμπουρα Λήμνου
σε συνεργασία με το Ίδρυμα Π. Φασούλα και τον Δήμο Λήμνου

Παρουσία του Προέδρου του Ιδρύματος Μπούμπουρα, κ. Παντελή Μπούμπουρα και του Προέδρου του Ιδρύματος Π. Φασούλα, κ. Παναγιώτη Φασούλα, ανακοινώνεται την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», η ίδρυση της «Αθλητικής Ακαδημίας Π. Μπούμπουρα Λήμνου», ένα σχέδιο το οποίο θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Λήμνου.
Η ακαδημία είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος Π. Μπούμπουρα, του Ιδρύματος Π. Φασούλα και του Δήμου Λήμνου και στοχεύει στην εφαρμογή προγράμματος προσωπικής ανάπτυξης για παιδιά και εφήβους.  Βασίζεται στο όραμα του Παναγιώτη Φασούλα για τους νέους και επικεντρώνεται στις νησιωτικές περιοχές. Στοχεύει, με όχημα τις αθλητικές αξίες και το Ευ Αγωνίζεσθαι, να καθοδηγήσει τα νέα παιδιά, ώστε μεθοδικά και με πολλή προσπάθεια να τους αποκαλύψει την επιτυχία και τους τρόπους που αυτή κατακτιέται.
Βασικό σύνθημα της όλης προσπάθειας είναι «η Ζωή είναι ένας Αγώνας, γίνε Πρωταθλητής».
Σε συμφωνία με το Ίδρυμα Π. Μπούμπουρα και με την ευγενική χορηγία του  ιδίου προσωπικά, το ίδρυμα Παναγιώτη Φασούλα  αναλαμβάνει να υλοποιήσει αυτό το πρόγραμμα στην γενέτειρα του κυρίου Μπούμπουρα, τη Λήμνο.
Ο Δήμος Λήμνου θα συνεργαστεί στενά για την υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος συμβάλλοντας καθοριστικά, με κάθε διαθέσιμο μέσο, στη  λειτουργία της ακαδημίας και την εφαρμογή του πολύ σημαντικού αυτού προγράμματος.
Προσκαλούμε γονείς και παιδιά να δώσουν το «παρών» στην ενημερωτική εκδήλωση της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει απαρχή ενός σημαντικού κεφαλαίου όχι μόνο για την αθλητική εκπαίδευση, αλλά και συνολικότερα για την προσωπική ανάπτυξη των παιδιών της Λήμνου.


*Παρακαλούνται τα παιδιά που προτίθενται να λάβουν μέρος στις δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να φορούν αθλητικά ρούχα και παπούτσια.